Psykolog Jesper Krogholt

  • Statsautoriseret psykolog
  • Specialist i OCD
  • Ekstern lektor på psykologi, SDU
  • Supervisor for institutioner og behandlere

Min tilgang

Jeg har behandlet mere end 625 klienter med OCD. Denne store klientbase har givet mig et unikt udgangspunkt i at forstå OCD, og hvad der skal til for at foretage en virkningsfuld behandling.

Man kan læse sig til meget, men den helt grundlæggende forståelse for OCD har jeg opnået gennem samarbejde med mine mange klienter. Jeg er meget taknemmelig for det store arbejde mine klienter har lagt i at udforske OCD’en, også imens det har været allersværest.

Når man søger om OCD på nettet, vil man mange steder kunne læse, at OCD er kronisk. Det mener jeg er grundlæggende forkert. OCD kræver at behandleren forstår OCD og har de fornødne værktøjer og teknikker til at kunne behandle den.

Bio

Jeg er statsautoriseret psykolog, cand. psych. aut. fra Århus Universitet med fremragende akademiske resultater, supervisor for flere institutioner, ekstern lektor for Psykologisk Institut, Syddansk Universitet.
Oprindeligt har jeg en IT-uddannelse og har arbejdet inden for softwareudvikling i en årrække. 

Privat er jeg gift, har 4 børn i alderen 15-20 år,  selvbygger, modstander af alle former for burdyr og elsker at nørde med IT.

Klienter fortæller

Det er første gang at jeg har kunnet tale med nogen om mine tanker. At føle sig helt tryg og blive mødt fordomsfrit - det er stort for mig. Det skal du bare vide. Tak, Jesper.
Jeg kan rigtig godt lide, at du er så grundig og ved så meget.

Der er “videnskab bagved og menneskelighed foran”.
Du har gjort en kæmpe forskel for mig.

Jeg kan nu leve mit liv.
Jeg får altid mere mod på det hele, når jeg har været hos dig, Jesper.
Du har hjulpet mig til grundlæggende at kunne skubbe OCD’en væk. Tidligere psykologer har, selvom de har været i bedste mening, egentlig bare ført mig i rundkreds.
Jeg bliver imponeret hver gang over, hvordan du kan komme med alt mulig, jeg kan bruge. Det er simpelthen så rart. Jeg føler virkelig, at der er fremgang.
I 5 år har jeg kæmpet for ikke at tænke de her tanker. Og nu kan jeg. Det er så befriende. Jeg er så glad.
Du har gjort mit liv så meget bedre. Det er jeg dig evig taknemmelig for.
Du er så positiv, og det betyder meget for mig, at du får mig til at føle mig “ikke-syg”.
Det er vildt, at du kan beskrive/forklare, hvordan jeg tænker. Der er ikke nogen omkring mig som forstår det. Det er virkeligt rart og trygt.
Det betyder meget for mig, at du så tydeligt forstår OCD’en, og hvordan den virker. Jeg føler det så godt genkendt, som om at du kan se, hvad jeg tænker…
Jeg er taknemmelig for at en som dig har valgt at arbejde med OCD - og ved så meget om det.
Jeg priser mig virkelig lykkelig for de værktøjer, jeg har fået. Forståelsen for hvordan jeg skal takle min OCD. Hvis jeg ikke havde fået den hjælp og rådgivning, ved jeg slet ikke, hvad jeg skulle have gjort. Jeg kunne ikke have kommet ud af det uden din hjælp. Det er guld værd.
Det er det mest givtige jeg nogensinde har gjort for mig selv, så tusind tak for det, Jesper.

Psykolog Jesper Krogholt

statsautoriseret psykolog
specialist i OCD

Specialiseret OCD Behandling

Jeg tilbyder behandling af OCD baseret på mere end 14 års erfaring og mere end 625 klienter med OCD, som med stor tilfredshed og udbytte er blevet hjulpet.

OCD Klienter

Års erfaring

Timers erfaring
Skabt med