Honorar og tilskud

Honorar

Honoraret opdateres halvårligt januar/juli.

Tilskud

Sygeforsikringen "Danmark" logo
Ved behandling af OCD-specialist Psykolog Jesper Krogholt:

Tilskuddet fra Sygeforsikringen Danmark er på 450 kr. pr. konsultation, hvis du er mellem 16 og 25 år, og hvis du er over 25 år, så er tilskuddet 300 kr.

Der gives inden for 12 måneder maksimalt 7200 kr. i tilskud.

Ved behandling af OCD-behandler Psykolog Ditte Mortensen:

Der gives ikke tilskud fra Sygeforsikringen Danmark

Henvisning

En henvisning gælder kun til almindelige sygesikringspsykologer. I Danmark har man desværre valgt, at det ikke er muligt at henvise til specialister inden for det psykiske felt, som man ellers kan inden for det fysiske (hudlæge, øjenlæge m.v.).

Vi plejer at anbefale, at man, af økonomiske grunde, først prøver en almindelig sygesikringspsykolog for at se, om denne kan afhjælpe OCD'en.

Sundhedsforsikring

Alt afhængig af sundhedsforsikring kan du få delvist dækket psykologhonoraret. Du skal indgå en forhåndsaftale med din sundhedsforsikring, og står selv for at få dit tilskud fra dem.

Nogle sundhedsforsikringer vil udelukkende bruge deres eget "netværk", hvor de lægger store begrænsninger på psykologerne for at give så få konsultationer som muligt, og desuden presser deres honorar voldsomt. Vi er ikke en del af dette netværk.

Aflysningsregler

Følgende regler gælder for aflysning af en konsultation (uanset årsag):

Inden Kl. 16.00 dagen før en aftale: uden beregning
Efter kl. 16.00 dagen før en aftale: 50% honorar
Efter kl. 8.00 samme dag som en aftale: 100% honorar

Ved honorarkrævende aflysning eller udeblivelse vil der blive lavet en betalingsanmodning til MobilePay, der skal betales samme dag.

Hvordan betaler jeg for konsultationen?

Der bliver sendt en betalingsanmodning til din MobilePay, som skal betales samme dag som aftalen. Når konsultationen er betalt, vil denne, ved behandling hos OCD-specialist Psykolog Jesper Krogholt, blive indberettet automatisk til Sygeforsikringen "Danmark".

OCD Klinikken ApS

cvr.nr. 35413073
Skabt med